Personvernerklæring

Personvernserklæring for:
Kilen Motor AS

Org nr: 916 774 915

Vår nettstedsadresse er: https://kilenmotor.no

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du kan be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Vi ønsker å etterkomme alle dine retterigheter om innsyn. Har du spørsmålom personvern? send epost til epost@kilenmotor.no

Hvordan beskytter vi dine personopplysninger

Vi ønsker at våre kunder skal føle at de trygt kan oppgi sine opplysninger til oss. For å påse at dette kan følges til en hver tid vil vi:
  • Ikke selge informasjon om kunder
  • Påse at den informasjon vi deler med tredjepart blir behandlet på en forsvarlig måte.
  • Kun dele data med organisasjoner som er direkt påkrevd.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Kundeinformasjon og hendvendelser blir lagret i et år eller til du ønsker å bli slettet all informasjon om. Vi kan dessverre ikke opprettholde et kundeforhold for deg om du ikke ønsker å dele din fakturainformasjon.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Kilen Motor AS deler ikke opplysninger med andre organisasjoner eller bedrifter for kommersiell grunn (vi selger ikke kundedata). Vi er restriktive med data, og behandler dem iht Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven).
 

Informasjonskapsler

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Hvis du har en konto blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter 48 timer. Hvis du krysser av for «Husk meg» vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter 24 timer.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.